ПАЗИ, БОЖЕ, БЪЛГАРИЯ ОТ МИНИСТЪР НЕНЧЕВ

0
934

Гледам по bTV недоносения ни вонен министър Ненчев от РБ, който има съществен принос за изборния карамбол, при който ГЕРБ изгуби президентския пост. Ненчев се изпоти да обвинява прокуратурата в проруско политическо влияние относно обвиненията срещу него за извършени престъпления по служба. Ако си спомняте, този министър бе назначил проститутка в политическия си кабинет и учеше служителите си на изкуството как сексуално да атакуват жените в министерството.

И отново противопостави България на Русия и поучи българския народ да го разбере, че трябва да бъде срещу Русия. Имам чувството, че в този момент Ненчев прилича все повече на Пинокио с дълъг дървен нос, който не може да помирише новото ястие, което готвят вече две големи натовски държави. Едната е САЩ с новия си президент Тръмп, а втората е Франция – със задаващия се нов президент, също републиканец – Фийон. И двамата искат подобряване на отношенията с Русия и отхвърлят досегашния сценарий на тройката Обама-Клинтън-Сорос и на техните изпълнители Меркел-Оланд и т.н. до България. Натовското джудже Ненчев дори не следи еволюцията в изявленията на генералния секретар на НАТО Столтенберг относно възможностите за връщане на партньорството с Русия за един по-мирен свят. Данъкоядецът ни Ненчев дори не подозира, че мнозинството българи въобще не се интересуват от оправданията му за извършените престъпления, нито от коментарите му колко проруски или колко антируски е настроен главният прокурор Цацаров, а най-вече ще получи ли заслуженото за извършените престъпления /ако бъдат неоспоримо доказани/ и ще попадне ли зад решетките, където според досегашните обвинения му е мястото.

Всъщност, не бих бил изненадан ако видя коментирания от медии като министър на оргиите Николай Ненчев начело на предизборните листи на БЗНС или като мажоритарен кандидат на Реформаторския блок, защо не и в Добричка област – все пак тук земеделието е знаково за България, а и тук е и емблематичен погромът на военното ни летище, едно от най-големите в страната по време на управлението на БКП и БЗНС.
Такъв е животът!
Димитър ДУКОВ