Ослепителна моделка на Плейбой умря, след като бе открита в безсъзнание

0
2621

В САЩ неочаквано почина известен модел на Плейбой. Смъртта на 39-годишната Ашли Масаро е била внезапна и истински шок за нейните приятели и фенове.  Американката е намерена в безсъзнание в дома й в Лонг Айлънд. Тя е била преведена веднага в болница, където лекари се борели за живота й, но не успели да я спасят. Ашли починала, без да дойде на себе си.

Ашли започва кариерата си като кечистка, но истинската й слава идва, когато снимката й попада на корицата на Плейбой. Красавицата започва да води популярен акаунт в Инстаграм, където споделяла често откровени снимки. Така натрупала над 162 хиляди последователи.

Два месеца преди да почине, Ашли разказвала, че иска отново да се върне към спорта. Но на 5 януари публикува тревожен туит, сякаш предчувствала смъртта си:

“Тези, които умряха вчера, са имали планове за днес сутринта. Тези, които умряха тази сутрин, са имали планове от вечерта. Не приемай живота като даденост. Докато мигнете и всичко може вече да се е променило. Затова прощавайте и обичайте с цялото си сърце. Може би никога повече няма да имате този шанс.”

Засега не е ясно какви са причините за смъртта на моделката, но по думите на разследващите тя не е била насилствена, пише Daily Mail. Ашли оставя 19-годишна дъщеря.  https://blitz.bg

Ashley Massaro (Photo by Jemal Countess/WireImage) *** Local Caption ***

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST