ОБЯВА: ОБЩИНА ГРАД ДОБРИЧ, КОНКУРС ЗА ДИРЕКТОР

0
2016

ОБЯВЛЕНИЕ           

На основание чл. 44, ал. 2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, чл.91, ал. 1 от Кодекса на труда и Заповед№ 103/24.01.2019 г. на Кмета на Община град Добрич 

ОБЯВЯВА 

КОНКУРС ЗА ДЛЪЖНОСТТА „ДИРЕКТОР” НА ОБЩИНСКО ПРЕДПРИЯТИЕ „ПАРКИНГИ И ПАЗАРИ” ПРИ ОБЩИНА ГРАД ДОБРИЧ

Място на работа – Общинско предприятие „Паркинги и пазари”.

Област на дейност:

1.Организационна, контролна, управленска;

2.Осъществява правомощията на работодател;

3.Административно-стопанска и финансова дейност.

Основна цел на длъжността:Да организира, ръководи, контролира и координира цялостната дейност на предприятието, съобразно действащото законодателство, решенията на Общински съвет Добрич и заповедите на Кмета на Общината.

І. Изисквания за длъжността:

а/ Минимални изисквания:

  1. Образование – висше; образователно-квалификационна степен „магистър”;
  2. Професионално направление – Право и/или икономика или професионална област „Технически науки“;
  3. Професионален опит – 6 години по специалността;

б/ Допълнителни изисквания:Да познава и прилага законовите и подзаконовите нормативни актове; да планира, организира и контролира дейности, свързани с изпълнение на преките си задължения; способност да работи в екип, да анализира, синтезира и взема решения; обективност на преценката и комуникативни способности и умения за решаване на нестандартни проблеми и ситуации.

ІІ. Етапи на провеждане на конкурса:

а/Допускане по документи;

б/ Тест;

в/Събеседване.

ІІІ. Необходими документи за участие в конкурса:

а/Заявление за участие в конкурса /свободен текст/;

б/Документ за самоличност /за справка/;

в/Професионална автобиография;

г/Документ за завършено висше образование /копие/;

д/ Трудова и/или служебна книжка, осигурителна книжка или друг документ удостоверяващ трудов стаж и професионален опит /копие/;

е/ Медицинско свидетелство /оригинал/;

ж/ Други документи, ако кандидатът притежава такива – за професионално-квалификационни степени, завършени курсове и обучения /копия/;

Предоставените копия от документи да бъдат заверени от кандидата с текста „Вярно с оригинала” и подпис.

ІV. Място и срок за подаване на документите:

Документите да се подават лично от кандидата или чрез негов пълномощник в Община град Добрич на адрес: гр. Добрич, ул. „България” №12, етаж 3, стая №320, всеки делничен ден от 09:00 часа до 12:00 часа и от 13:00 до 16.00 часа, след завеждане на заявлението си в „Център за услуги и информация“, работно място „Деловодство“, ет. 1.

Лица за контакти: Христина Николова, главен експерт ЧР и Жулиета Христова, младши експерт АБДЧР. Телефон за контакти: 058/601 605, в. 216.

Документите се подават в едномесечен срок от датата на публикуване на обявата за конкурса в местен ежедневник и на електронната страница на Община град Добрич /www.dobrich.bg/. Документи, подадени след изтичане на срока, не се регистрират. Краен срок: 25.02.2019 г включително.

V.Други условия

Длъжностната характеристика за конкурсната длъжност се предоставя на всеки кандидат в стая № 320 в сградата на Община град Добрич.

Протоколът за допуснатите и недопуснатите кандидати и всички други съобщения ще бъдат публикувани на сайта и на информационното табло пред сградата на Община град Добрич.