НЕПЪЛНОЛЕТНИ С БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО УЛИЧЕНИ В СЕКСУАЛНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ГЕРМАНИЯ

0
1140

 

В резултат на сериозно сексуално престъпление в германския град Мюлхайм-ан-дер-Рур /население над 170 000/ в провинция Северен Рейн-Вестфалия полицията разследва група младежи, сред които са били и деца, за които се твърди, че са нападнали и изнасилили млада жена.

Твърди се, че най-младият заподозрян е само на 12 години. Заподозрените имат българско гражданство, пише германският вестник Schweiriner Volszeitung, цитиран от Агенция “Фокус4.

Нападнатата жена е била ранена. Тя е откарана в болница и в момента е под медицинско наблюдение, съобщава полицията.

В събота заподозрените са били разпитвани от полицията в присъствието на техните родители. Заподозрените имат българско гражданство.

Това не е първият случай на непълнолетни български граждани, замесени в сексуални престъпления в Германия. Преди повече от година – на 21 април 2018 г. в германския град Фелберт 8 момчета на възраст между 14 и 16 години причакали 13-годишно момиче в близост до местен басейн, след което я завели в близка гора и я изнасили групово, като междувременно заснели с телефоните си изродския акт.

Всичките момчета са български граждани. Още след престъплението са били хванати 6 от тях. От двамата укрили се един бе хванат в средата на юли 2018 г. в Пловдив, след което германската прокуратура веднага поиска екстрадицията му и той бе изпратен там с разпореждане на съда.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST