Неделя на ужасите в Бургаско! Странна смърт застигна трима, четвърти е в кома

0
1431

Мистериозните случаи с фатален край са в Бургас, Царево и Руенско

Денят преди Благовещение се оказа един от най-черните за Бургаска област. При странно стечение на обстоятелства, на четири различни места в региона, са намерени в безпомощно състояние четирима души, които преди това са били в отлично здраве.

Около 1:20 часа е получен сигнал в Бърза помощ на МБАЛ-Царево. Разтревожен 57-годишен мъж от града, живеещ на ул. „Юрий Гагарин“, съобщил, че е намерил любимата си жена Олга, мъртва, в дома им. Местният жител Иван И. живеел с 48-годишната Олга Ц. – от украински произход, на съпружески начала от няколко години, между тях имало огромна любов. До идването на линейката тя все още дишала. Не са констатирани следи от насилие по тялото й. Тялото на Олга е откарана за аутопсия.

В 09:15 часа сутринта в ОД на МВР пристигнал сигнал за намерен труп на мъж на 8-я етаж в блок 27, вход 4, в жк. „Славейков“. Трупът на човека е бил проснат по гръб до металната стълба, водеща към таванското помещение. До него имало метла и зимна шапка – липсвали документи за самоличност. Установено било, че това е тялото на Петко П., който е живеел в същия вход, но в апартамент на 3-я етаж. Бил на 82 години, но съседите му го познават като здрав и енергичен човек. Бил самотен, не поддържал контакти с роднините си. Същата сутрин станал рано, за да чисти таванското помещение. Възможно е да е сполетян от масивен инфаркт. Причините за смъртта му са в процес на изясняване.

Днес колегите на един от най-добрите служители на „ЛУКОЙЛ – Нефтохим“ са потънали в скръб от вестта, че него вече го няма. В събота 51-годишният Георги Г. не се явил на работа в рафинерията. Телефонът му давал свободно. Около 16 часа в събота служители на МВР и негови колеги, разбили входната врата на апартамента му в блок 45 в жк. „Славейков“, където служителят живеел под наем. Заварили го седнал на дивана си в хола, пред работещ телевизор. Издъхнал вероятно без да разбере, че умира.

Четвъртият случай е от руенското село Билка. Пак в неделя, в 18:40 часа в центъра на селото е било забелязано тяло, проснато почти в средата на площада. Хората веднага разпознали 41-годишния Сюлейман С. – местен жител. Той все още дишал, но имал огромна фрактура на черепа. Внимателно той бил вкаран в линейка и настанен в интензивния сектор на неврологичното отделение на УМБАЛ-Бургас. В кома е, животът му е в реална опасност.

Флагман.бг не разполага с данни за това как Сюлейман е попаднал в лапите на смъртта, от която реаниматори опитват да го изтръгнат.  https://www.flagman.bg