Мъж забрави включена камера вкъщи и спипа съпругата си с любовник (ВИДЕО)

0
2542

Съпруг в Китай спипа жена си, с която бил женен от 20 години, да му изневерява с негов приятел. Това той разбрал напълно случайно, след като без да знае оставил камерата си включена у дома, информира “Дейли Мейл”. Устройството запечатало интимната среща на жена му с мъж, който е кмет на град.

Изненаданият неприятно китаец е разказа пред репортери, че е останал опустошен, след като е видял неочакваните кадри. Той е обяснил, че е оставил камерата вкъщи, защото си помислил, че е повредена.

Видеоматериалът е бил предоставен тази седмица от съпруга, известен като г-н Янг, на Shang You News. Г-н Янг твърди, че видеото е заснето през август 2016 г. Той добавя, че той и съпругата му, известна с псевдонима Суи Хуа, са разведени от 2018 г. в резултат на прелюбодеянието.

Редактираният клип, дълъг около минута и заснет на вратата, показва как един мъж идва в дома на жената. Двамата скоро започват да се прегръщат и целуват. В един момент мъжът разкопчава роклята на жената, преди да продължи да я прегръща и целува, опипвайки тялото й.

Измаменият съпруг е казал пред репортери, че той е бил добър приятел с любовника – г-н Лиу, който всъщност се явява кмет на град Венчун. Градоначалникът често посещавал техния дом по работа, защото изневерилата жена работела към кметството.

Янг твърди, че е съобщавал няколко пъти за предполагаемата връзка на двойката на местните власти, но не е получил никакъв отговор.
Той е изпратил кадрите на изданието с надеждата да привлече повече внимание към въпроса.

Преди дни Суи Хуа твърдо отрече твърденията на бившия си съпруг, твърдейки, че тя и г-н Лиу са „обикновени колеги“. Жената твърди, че тя и г-н Лиу не са имали среща, а „инцидент“. Тя обяснява, че г-н Лиу е бил пиян по време на заснемането на видеото и затова те са имали „интимно поведение“ като това е било само „еднократно“ събитие.

Жената каза, че твърденията на бившия й съпруг са клеветнически, добавяйки, че видеото е заснето от таен монитор, а не от компютър.

Уличеният кмет се е оттеглил от длъжността си, без да коментира случая.  http://glas.bg/

 

  1. Побесняла съпруга атакува свирепо мъжа си след като го хвана с други жени (СНИМКИ/ВИДЕО)
  2. Съпруга гледаше порно и видя мъжа си в отвратителна гей оргия!
  3. Как да различите любовница от съпруга на улицата? Трябва само да знаете, че…
  4. Разгневена съпруга съблече и върза за дърво неверния си мъж и любовницата му
  5. Отмъстителна съпруга отряза пениса на неверния си съпруг
  6. Ако жена от племето Кикую се умори от съпруга си, тя го убива и…
  7. 65-ГОДИШЕН РЕВНИВЕЦ УБИ 25-ГОДИШНАТА СИ СЪПРУГА С НОЖ В СЪРЦЕТО
  8. Военен направи съпругата си на решето, мушка я 6 пъти с нож и…
  9. Ужас в Сандански! Човек на Божо Кравата инквизира съпругата си с пистолет в устата…
  10. Мъж обвинен, че е убил жена си с огромния си пенис