Моден гаф: Кендъл Дженър на Оскарите

0
1807

Всяка година церемонията на наградите „Оскар“ събира на едно място холивудския и моден елит.

Ангажиментът по червения килим представя любимите ни актьори, модели и певци в блестящи вечерни рокли и дава възможност да се откроят със забележителен моден вкус.

Някои от тях се справят перфектно, но други определено си дават сами уроци, които да научат до следващата церемония.

Тази година към отбора на вторите се присъедини Кендъл Дженър. Моделът се появи на афтърпартито на Vanity Fair в компанията на Кейтлин Дженър в рокля на Rami Kadi от колекцията пролет 2019.

Тоалетът ни показа повече, отколкото бихме искали да видим от Кендъл Дженър, тъй като се състои от две доста дълбоки цепки, разкриващи „прелестите“ на модела почти от таза надолу.

Разбира се, „ефектът“ бе допълнен и от позирането на Кендъл, която уверено демонстрираше видимостта към интимните си части на червения килим.

И много хора я сравниха с Анджелина Джоли и появата ѝ на Оскари-те през 2012. Дали?

Анджелина Джоли на Оскарите през 2012 и Кендъл Дженър, Снимки: Reuters

Тук две неща са особено важни. Първо – Кендъл Дженър не е Анджелина Джоли и второ, ако при актрисата сексапилният момент с цепка подчертаваше нейната изкусителност, то при сестрата на Ким Кардашян повече прилича на проява на пошлост, кич и безвкусица.

Защото тайно сме се надявали, че на тези моменти с прекаленото разголване отдавна им е минала модата и е особено странно да се проявяват точно от модел, който работи в тази индустрия.

Явно жилката на клана Кардашян-Дженър не може да бъде пренебрегната, независимо за колко именити и великолепни дизайнери позираш, защото просто си го носиш.

https://www.tialoto.bg