МЛАДА БИЗНЕС ДАМА БЕШЕ БРУТАЛНО ЗАКЛАНА

0
1848

Ревност – вероятно това е основната версия, по която полицията в Костенец ще работи за убийството на младата Милена Шишкова в Костенец, научи БЛИЦ. 38-годишната жена е била брутално заклана, а полицията в града издирва нейния съпруг. Часове след трагедията хората в Костенец говорят единствено за случилото се. Милена Шишкова се е занимавала с погребален бизнес, ръководела е агенция “Рай-10”.

“Беше много добър човек, но не се разбираше със съпруга си, двамата имаха едно момченце. През последните години започна връзка с мъж с прякор Распутин, целият град говореше за това, те дори не се и криеха, вероятно това е причината  мъжът й да реши да направи такова зверство”, коментира пред БЛИЦ колега на убитата Милена. Други познати на младата жена твърдят, че тя е имала намерение да напусне мъжа си.

БЛИЦ успя да открие и въпросния Распутин. Той се занимава с продажба на техника, внос от Европа, втора ръка. “Не, говорят само глупости, не съм бил любовник на Милена, само бяхме много добри приятели и си споделяхме много неща. Та съпругът й аз съм го отгледал, израстна при мен, съседи сме. Не знам какво се е случило, но между тях двамата нещата си вървяха добре, ако нещо е била заплашвана, щях да знам”, твърди той. Сигналът за жестокото убийство е получен днес около 8. 40 сутринта. Дошлите на място лекари от Спешна помощ са могли само да констатират смъртта на младата жена. Съпругът на жертвата се казва Стоян Митев и върти строителен бизнес.

https://blitz.bg/