МИСТЕРИЯ: АМЕРИКАНЕЦ УБИ СЕМЕЙСТВОТО СИ ЗА ПАРИ, КОИТО ДАЛ НА БЪЛГАРКА ОТ ЕРОТИЧЕН САЙТ

0
2325

Мъж на 29 години от щата Флорида е арестуван заради убийството на родителите и брат си. Той откраднал от семейството 200 000 долара, които прехвърлил на жена в България, с която се запознал в онлайн еротичен чат.

Пред разследващите Грант Амато разказал, че родителите му научили за кражбата и му поставили ултиматум – да изкара 60-дневна програма за пристрастени към интернет и секса, или да напусне дома им. Стигнало се до скандал, приключил с убийството на семейството. Трите жертви имали рани като от екзекуция, разказват експерти.

Мистерия остава коя е предполагаемата българка

И дали наистина е българка, или просто се е представяла за такава. Момичетата в такъв сайт могат да твърдят, че са откъдето си поискат, казва кореспондентът на NOVA от САЩ, Ясен Дараков.

Властите научават за нея от трети брат, който не живеел със семейството, но всеки ден се е чувал с майка си, разказва репортерът.

Грант Амато вярвал, че има интимна връзка с нея и така започнал да й праща пари. От баща си краде 150 000 долара, а после от брат си още 50 000.

Семейството на Амато му казвали да спре да комуникира с жената от България, но двамата започнали да си пишат в Туитър. Именно там баща му разбира, че комуникацията им продължава и се стига до скандала.

Кореспондентът на телевизията се е опитал да получи отговор от шерифството в окръг Семинол, Флорида дали са успели да се свържат с предполагаемата българка, дали срещу нея могат да бъдат повдигнати някакви обвинения, както и дали тези 200 000 долара наистина са прехвърлени към България – ако да, то как? Лимитът, преди който властите в САЩ започват проверка на международните преводи е 10 000 долара. Репортерът обаче все още не е получил отговор.

Дараков посочва, че според съдебните документи, това е “едно много странно престъпление”.

Грант Амато се явил в съда във Флорида в понеделник следобед, а съдията решил, че той ще остане в ареста без право на гаранция. Пред следователите Амато не признал да е извършил тройното убийство.

Семейството на Грант е повдигало въпроса за психичното му здраве и преди са звънели два пъти на спешния телефон 911 с опасения, че може да се самоубие.

https://www.vesti.bg

 

  1. Рекорд! Притежателката на най-големия бюст заработи милион долара в еротичен сайт
  2. Загорял перверзник снима голи варненки, качва видеото в еротичен сайт
  3. Затвориха еротичен сайт, изнудвал тийнейджъри
  4. ЕРОТИЧНИЯТ МОДЕЛ ЕДЕЛВАЙС СЪДИ НАШ ВЕСТНИК

За още интересни публикации ни последвайте в Google+ или pinterest