„МИНИ МИС И МИНИ МИСТЪР“ – ДЕТСКО ШОУ-КОНКУРС ОТНОВО В ДОБРИЧ !

0
1652

 

Внимание, внимание! До всички родители, баби, дядовци, лели, стринки и прочее близки на деца от 3 до 12 години – подготвяйте стихотворенията, песничките, танците, най – новите тоалети и заповядайте на 17 юли 2019 г. (сряда) от 18.00 ч. на сцената на пл. „Свобода” да им дадем кураж за блестящо представяне.

ИЗБРАХА „МИНИ МИС“ И „МИНИ МИСТЪР“ НА ДОБРИЧ

Актрисата и телевизионна водеща Илиана Балийска с нейното Палаво шоу-конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” ще бъдат отново в Добрич.

Избраха Мини Мис и Мини Мистър” в Добрич

Единственият лицензиран конкурс “Мини Мис и Мини Мистър” е запазена марка на актрисата Илиана Балийска.  Една възможност за творческа и телевизионна изява на малките големи таланти от 3 до 12 години.

ПЕВЦИ ОТ „САРАНДЕВ” С ТИТЛИ ОТ ШОУТО „МИНИ МИС И МИНИ МИСТЪР”

Палавото шоу „Талантиада“ се реализира в две възрастови групи: от 3 до 6 години и от 7 до 12 години. При мини госпожиците първият тур е манекенска изява, втори тур – танцуват по песни от шоуто и трети тур – индивидуална изява (без ограничения – артистична, творческа, музикална, спортна и др.)
При мини господата: първи тур – артисти – културисти, втори тур – канадска борба и танци по песни от шоуто, трети тур – индивидуална изява, решаваща за крайното класиране. Носителите на титлата “Мини Мис и Мини Мистър” ще представят Община град Добрич в Национален конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ България 2019 в София.

МОМЧИЛ ОТ ДОБРИЧ СТАНА “МИНИ МИСТЪР БЪЛГАРИЯ”

Всяко дете може да бъде на сцената и да изяви своя талант. На призьорите се раздават награди. Желаещите да участват в Палавото шоу да заповядат на 17.07.2019 г. (сряда) на сцената на площад „Свобода”. Записването на всички участници е един час по-рано от началото на шоуто – 17.00 ч.  Участието е безплатно, но задължително с усмивки ! Организаторите – Община град Добрич и Илиана Балийска, очакват участниците, техните близки и всички, за които децата са извор на вдъхновение и радост.

Бъдете част от този празник на таланта !

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST