Мария изпитва постоянни оргазми, но животът й е истински кошмар

0
1158

Има ли нещо по-хубаво от секса? Да, оргазмите! Може би около това мнение ще се обединят повечето полово активни мъже и жени.

Оказа се обаче, че това далеч не е сбъдната мечта. Доказателство за това е историята на Мария.

61-годишната жена, която е от Шотландия, изпитва постоянни оргазми. Дори когато не прави секс. Удоволствието я връхлита навсякъде и по всяко време – докато шофира и без да иска нацели някоя дупка, докато пазарува или просто пие кафе с приятелки.

След дълги години мъки Мария Скот разбрала, че страда от изключително рядко заболяване, което е диагностицирано като синдром на упорита сексуална възбуда.

Жената реши да сподели шокиращата й история, защото много жени, които са в нейното положение на издържат на това и решават да се самоубият.

Мария чула диагнозата през 2017 година след стандартен преглед при лекар. На следващия месец тя започва да изпитва тревожни симптоми, а след това е диагностицирана със синдром на сексуална възбуда, причинена от увреждане на гениталния нерв.

„Нищо и никой не е причината за оргазмите, които изпитвам. През повечето време се чувствам сякаш седя на мравуняк. Най-често чувствам гъделичкащо усещане, но след това нещо „щраква“ и се случва пълноценно свиване на мускулите, което води до оргазъм. Не си мислете, че е благословия. Проклятие е. Изпитвам болка дори когато шофирам, а да не говорим колко зле става положението, ако уцеля някоя дупка“, признава 61-годишната Мария.

Жената сподели, че заради този синдром се чувства като затворник и е категорична, че болестта й е съсипала живота й на 90 процента.

Мария опитала много лечения, но никое от тях не й помогнало.

Скоч твърди, че се е престрашила да говори публично за състоянието й, за да може други жени, живеещи в същия ужас да не „бъдат обект на присмех“.

„Това не е шега. Болестта е унищожила много бракове. Някои жени дори се самоубиват заради нея“, сподели Мария.

Синдромът на упорита сексуална възбуда е рядка нелечима болест, която се характеризира с продължаващо чувство на напрежение и болка в таза и вагиналните мускули.

Жените, живеещи с този синдром, или са постоянно на ръба на оргазъм, но не го достигат до него, или пък не изпитват никакво удоволствие при самия секс.

Според тях с това заболяване, оргазмите им няма нищо общо с удоволствието, което по принцип се изпитва при полов акт. / jenata.blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST