От 20 до 24 август в красивата европейска столица Прага се проведе VII Световен шампионат по мажоретен спорт, където участие взеха близо 3500 състезатели. В продължение на 5 дни в спортната зала се изиграха над 600 композиции, разделени в 16 категории и 4 възрастови групи. Чешката национална телевизия предаваше пряко състезанието, като коментаторката похвали неведнъж интересните хореографии на тервелския отбор.

Танцова формация „Каприз“ успя да се класира на престижното шесто място с две от композициите си в мажоретно шоу и мини формация помпон в група джуниори. Плакет и грамота бе връчена на формацията. Момичетата и момчетата от състава дадоха всичко от себе си, за да представят града и страната достойно на състезание от такъв ранг. С всяка изминала година мажоретният спорт става все по-труден и зрелищен, отборите са отлично подготвени и всички са конкурентоспособни. Трудолюбивите мажоретки от „Каприз“ и тази година продължават с пълна сила да работят по поставените задачи и цели.

ТФ “Каприз“ изказва своята сърдечна благодарност на Община Тервел за финансовата и морална подкрепа. Без нея, талантите на града не биха могли да се развиват и да достигат до световните подиуми.

За новата учебна година формацията набира желаещи таланти, които искат да научат нещо ново и са мотивирани да се развиват. Вратите на хореографската зала са винаги отворени!

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  5. БЪЛГАРИТЕ
  6. РИБОЛОВ
  7. ГЮВЕЧ
  8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  9. България – Китай 中国保加利
  10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА