Тази история се случи в малък крайпътен мотел в Щатите. Камериерката отишла в стаята, за да я почисти след гостите. Жената започна да оправя леглата, да сваля мръсното спално бельо и изведнъж спряла от шока и почудата, заради това, което видяла по леглата.

В стаята имало две легла, които тя трябвало да оправи. И на всяко легло жена намерила голям брой доларови банкноти. Това й се сторило странно и необичайно, защото в най-добрия случай тя получавала само по няколко долара като бакшиш. Сега обаче тя намерила цели 500 долара. Към парите била прикрепена бележка, в която пишело, че тези пари са предназначени за жената като благодарност за нейната работа.

Оказа се, че две момчета на име Кайл и Джош били отседнали предната вечер във въпросната стая. Те твърдят, че целта на живота им е да вършат добри дела. Момчетата станаха известни с това, че оставят големи бакшиши на сервитьорите, даряват прилични суми на бездомни хора и плащат за пътуване с обществен транспорт на бедните. В същото време момчетата снимат действията си и качват видеоклипове в социалната мрежа. Този път те решили да благодарят на камериерката и й приготвиха скъпа изненада. Те сложили камера в хотелската стая и зачакали да видят какво ще се случи. Камериерката първоначално била много изненадана и в началото не знаела какво да прави с парите. Тя дори мислела да ги даде на собственика на хотела, а той да намери гостите и да им върне парите. Щом видели реакцията й момчетата се върнали в хотелската стая и й обяснили, че парите са за нея.  https://blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  5. БЪЛГАРИТЕ
  6. РИБОЛОВ
  7. ГЮВЕЧ
  8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  9. България – Китай 中国保加利
  10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА