ИНТЕР ПОДГОТВЯ ДВОЕН ТРАНСФЕРЕН УДАР С КРООС И МОДРИЧ

0
1082
MILAN, ITALY - MAY 28: Toni Kroos of Real Madrid and Luka Modric of Real Madrid celebrate with the Champions League trophy after the UEFA Champions League Final match between Real Madrid and Club Atletico de Madrid at Stadio Giuseppe Meazza on May 28, 2016 in Milan, Italy. (Photo by Matthias Hangst/Getty Images)

Италианският гранд Интер подготвя двоен трансферен удар с привличането на Тони Кроос и Лука Модрич, съобщава Corriere dello Sport. През изминалото лято хърватинът бе свързван упорито с преминаване на “Джузепе Меаца”, което обаче не се състоя. Въпреки това контактите между антуража на Модрич и ръководството на Интер не стихват.

По последни информации носителят на “Златната топка” е отказал предложението на Реал (Мадрид) за нов договор. „Кралският клуб” е предложил 12 млн. евро на сезон на хърватина, който е готов да намали годишното си възнаграждение, за да акостира в Милано. Към списъка с желани футболисти на “нерадзурите” е и Тони Кроос, който би помогнал доста на гранда от Милано в средата на терена.

В същото време капитанът на Интер Мауро Икарди все още не може да се разбере за нов договор с “нерадзурите”. Съпругата и агент на аржентинеца Уанда Нара продължава да упорства Маурито да получава по 9 млн. евро на сезон. Интерес към нападателя има от страна на Реал (Мадрид), който е готов да плати откупната клауза на Икарди от 110 млн. евро през летния трансферен прозорец.