Изложба “Пътешествие към душата” на Пиерина Монтиглио

0
991

Изложбата “Пътешествие към душата” на Пиерина Монтиглио вече  е подредена в галерия “Тихото гнездо” на ДКИ КЦ “Двореца”. Нейното официално откриване ще бъде на 9 август от 19 ч. Входът е свободен!

Чилийската художничка винаги е пазела у себе си желанието да изразява чувствата си по начин, по който и наблюдателят да има усещането, че е част от нейните произведения. Интересът й не се съсредоточава единствено върху живописта или дизайна, а клони и към скулптурата, златарството, занаятчийството, защото тя е отворена към нови техники и стилове, които й помагат да разгърне таланта си.

Тази изложба е плод на необходимостта ми за изразяване и желанието ми да разсъждавам. Да можеш да се припознаеш в произведението, да се преоткриеш в чувството, което е било част от живота ти.

Идеята ми е докато зрителят се наслаждава на картините, да се свържа с чувствата, да съживи моментите и да използва това като възможност да се развива.

За да започне човек това пътешествие, трябва да има кураж, да забрави за егото и страховете си.

Аз предприех моето пътуване към душевността без да се връщам назад, всичко за мен започна, когато открих отговори на моите вътрешни търсения, които ми пречеха да бъда щастлива, да имам балансиран живот и да достигна щастието.

Пиерина Монтиглио

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST