Известна миска дава съвети на абитуриентки (СНИМКИ)

0
1591

София Паскалева е собственик на студио за красота. Студиото предлага фризьорство, маникюр и педикюр и вече четири години дава възможност на дамите да се чувстват красиви и обградени с внимание. Това е резултат от дългогодишния  професионален опит на  Мисис България в тази област. Ето какво споделя г-жа Паскалева за най-новите тенденции в прическата и грима на абитуриентите за наближаващите балове през месец май: 

Наближава сезонът на абитуриентските балове, а с това трепетите на завършващите деца и техните семейства се увеличават. Всеки зрелостник се надява очакванията му за бала, да бъдат оправдани и да направи от този ден, на пръв поглед обикновен, наистина специален и запомнящ се за цял живот. За момичетата, задачата е по-сложна, към елегантната рокля, трябва да изберат стилна и красива прическа, грим, маникюр, педикюр.

От дългогодишния си опит мога да кажа, че всяко момиче до последния момент не знае какво точно иска и няма представя за балната си визия. За мен лично, като професионалист в тази област, пробният грим и прическа, са абсолютно без значение, защото в деня на бала, всички имат друга идея.

Момичетата с всяка изминала година имат все по изчистена визия. Допълнителната коса, все повече се ползва, не толкова за дължина, колкото за един по естествен стил, в същото време дава повече обем и пищност на прическите.  Допълнителните коси, с който работим през последните години, смея да твърдя, че са най- високият клас и се съобразяват изцяло с косата на момичето, къдрава, чуплива или права, като много важна част в избора е дебелината на косъма- фина или плътна. Имаме ли достатъчно коса, изборът на прическа е огромен, като започнем със свободно падащите бохемски къдрици, закачливи плитки, елегантно прибраната коса в опашка и стигнем до незаменимият кок, важен компонент който не можем да подминем.

Кока винаги ще е класика в модните тенденции.  Класически, елегантно- прибран, висок, нисък, леко встрани, небрежен с падащи кичури, дори съчетан с плитка. Страхотен избор е кока за дамите с по къса коса. Все повече се налагат обемните кокове, който изглеждат максимално небрежно.

Цветовете на косата са естествени, с преливащи по светли кичури и оттенъци.

Плитките за този ден, трябва да бъдат прецизно подбрани за да излъчва нежност, стил и елегантност едно момиче. Съществуват различни техники на плетене, който могат да бъдат съчетани с леки къдрици. Плитката за този ден е по подходяща за дълга коса, нека дамите с по къса коса да не се чувстват ощетени, винаги може да бъдат поставени удължения.

Ако решим да заложим на опашка трябва да внимаваме с детайлите. За да я направим естетически красива, трябва да увием кичур или плитка в основата й. Изключително актуална този сезон е ниската опашка.

Къдриците могат да допринесат за една изключително закачлива и младежка визия. Те могат да бъдат с различна дебелина и форма, благодарение на различните техники с които могат да бъдат постигнати. Леки вълни или закачливо разпиляна коса, зависи само от вашето светоусещане. На каква визия ще заложите е лично ваша привилегия, не правете компромиси със себе си, направете вашият ден приказен за да се чувствате като истинска принцеса./show.blitz.bg

  1. В 12-ото поред издание на конкурса “Най-красива абитуриентка” отново победи естествената красота /ВИДЕО/
  2. Лъснаха скандални порно СНИМКИ на Зори, заставяна от съученички да прави орален секс с момчета за пари, а в основата се оказа ма
  3. АБИТУРИЕНТКА ПОИСКА ДАРЕНИЯ ЗА МАРТИ, ВМЕСТО ЦВЕТЯ ЗА БАЛА
  4. ГРУПА ВЪВ ФЕЙСБУК ПОМАГА НА БЕДНИ АБИТУРИЕНТИ
  5. ПРИСЪДИХА „НАЦИОНАЛНА ДИПЛОМА“ НА УЧЕНИЧКА ОТ ЕЗИКОВАТА ГИМНАЗИЯ
  6. Нетът ври заради абитуриентката с рокли от Дубай: “Кой е по-куха лейка? Ани Цолова, Виктор Николаев или майката и дъщерята?
  7. 18-годишната Ани Нанева е новата “Мис Поморие”
  8. Абитуриентка от еврейското училище на бал с мерцедеса на Ева Браун
  9. 18-годишната Рауда избягала от родителите си заради любов, не иска да се връща
  10. В Македония: Кич и голотия – ето ги българските абитуриентки! /снимка/