Застреляха бивш футболен национал! /ВИДЕО/

0
1479

Голяма трагедия с убит спортист разтърси Южна Африка. Бившият футболен национал на страната Марк Бачелор беше застрелян в джипа си БМВ, докато го паркира пред дома си в Йоханесбург.

Бившият футболист, изявяващ се в последно време като телевизионен анализатор, е починал на място.

От полицията информираха, че двамата убийци на Бачелор се приближили с моторите си до автомобила му и го направили на решето. Седем куршума са попаднали в тялото му и моментално са причинили смъртта му. За момента няма заподозрени за жестокото деяние.

Извършителите не са откраднали нищо от Бачелор, въпреки че той е имал бижута по себе си, а портфейлът му бил пълен с пари, които те не отмъкнали.

Основната версия е, че е бил поръчан от негов враг. Най-известният такъв е бившият лекоатлет Оскар Писториус, който неколкократно влизаше в пререкания с Бачелор преди години – най-вече по време на процеса срещу Писториус за убийството на годеницата му Рива Стеенкамп през 2013 г.

По време на заседанията по делото Бачелор често беше в половината на залата, в която места заемаха и от семейството на убитата. След едно от тях Писториус го заплаши, че ще му счупи краката.

Марк Бечелор е играл в Южна Африка за Кайзер Чийфс и Орландо Пайрътс, както и за националния отбор на родината си. https://blitz.bg