Ето го новия мъж на Векилска

0
2903

С големи обрати започна новата година за Мариана Векилска, узна HotArena.

След като инцидентно се оттегли от сладкия си пост на водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“ и реши да гони кариера в Брюксел, дългогодишната телевизионерка се хвали и с нова любов, документираха фотографите на в-к „Ретро“.

Векислка, която от 2 години и половина е разведена със Симеон Колев, на когото изневери с Калин Врачански, очевидно е скъсала с актьора и вече е в обятията на друг мъж. Новият партньор на водещата не е известен в светските среди, но пък вече е познато лице за бившите й колеги в Би Ти Ви.

В последните дни от стажа й тук непрекъснато го водеше в студиото. След това си тръгваха двамата ръка за ръка“, доверяват нейни колеги от медията.

Новият възлюбен на Мариана бил с няколко години по-млад от нея. Едрият господин можел да мине и за охрана на тв звездата, но близостта им издавала съвсем други и много по-лични отношения.

Иначе дискретната Векилска, която успешно прикриваше аферата си с Врачански в продължение на месеци, този път очевидно е хлътнала до уши, щом си позволява да се докосва и прегръща с мускулестия мъжага не по тихите улички в столицата, а пред НДК.

Мариана обаче видимо се е състарила, заформила е двойна брадичка и е върнала част от килограмите, които стопи неотдавна с изключително изтощителна диета. http://hotarena.net/