„ЕЗИ ИЛИ ТУРА“ – И В ДВАТА СЛУЧАЯ ИЗБИРАШ ДА СПЕЧЕЛИШ С НОВАТА ЛОТАРИЙНА ИГРА НА СПОРТ ТОТО

0
1283

Общата стойност на печалбите в талона е над 7 000 000 лева

Когато сме на кръстопът и не знаем какво решение да вземем, обикновено хвърляме монета и избираме „ези“ или „тура“. При „ези“ ще се случи едно нещо, а при „тура“ съвсем друго. От СПОРТ ТОТО, обаче веднага дават решение без да се налага човек да избира между две възможности. С топ печалбата от 200 000 лева в талона на новата моментна лотарийна веднага може да се направи правилният избор. Името на играта е „Ези или тура“ и от днес може да бъде открита във всички тото пунктове в страната. В нея са заредени печалби за над 7 000 000 лв. Привлекателни за всички, търсещи решение на финансовите си проблеми, са и сумите по 50 000 лева. Те са пет на брой, а има и хиляди други на стойност до 1 000 лева.

Според проучване на Пърси Диаконис, професор по математика в Станфордския университет, ако претърколим монета, то има почти 80% вероятност да падне на лицевото изображение върху нея, а не както очакваме – 50 на 50.  Ако сравним с изчисленията на именития професор, то шансът да ни се падне печалба от МЛИ „Ези или тура“ е доста по-голям от този да ни се падне „тура“, ако завъртим монетата.

„Всеки трети талон е печеливш, а игрите са занимателни и нови за всички любители на печалбите на мига“, споделят от Български спортен тотализатор.

Най-важното обаче е, че с всеки талон от моментните лотарийни игри на СПОРТ ТОТО подпомагаме развитието на спорта в България, докато печелим невероятни суми НА МОМЕНТА!

Искра ДАМЯНОВА