ДПС КЪМ КОСТОВ: ОМЛЕТ БЕЗ ЯЙЦЕ НЯМА; ОБВИНИХА ЛАЗАР КОЛЕВ ЗА УБИЙСТВОТО НА СЕСТРИТЕ БЕЛНЕЙСКИ

0
1231

ПРЕДИ 10 ГОДИНИ

ДПС КЪМ КОСТОВ: ОМЛЕТ БЕЗ ЯЙЦЕ НЯМА

Изявленията му са все едно “каза, че има омлет, но в същия момент каза, че няма яйце”. Омлет без яйце няма, господин Иван Костов. Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от ДПС Ремзи Осман по повод на твърденията на лидера на ДСБ и бивш премиер Иван Костов за далавери с имотите на Ахмед Доган. Раздразнен, депутатът го обвини, че лъже. Вашите твърдения са глупости и не отговарят на истината, каза още депутатът. По-рано днес Костов представи справка за имотите на лидера на ДПС. Според нея 4-те имота – тъй наречените “Сараи в Бояна” “Росенец” в Бургас, “Каза Домини” в Рибарица, “Орфей” в Девин са собственост на хронично губещи фирми. Те са притежавани от подставени лица, като в два от случаите търсени от прокуратурата. Обитаваните от Доган “сараи” в столичния кв. “Бояна” са построени с пари откраднати от българския данъкоплатец под формата на дължим ДДС. Три от имотите-сараи по същество са перачници на пари в големи размери, твърдят от партията на Иван Костов.

ОБВИНИХА ЛАЗАР КОЛЕВ ЗА УБИЙСТВОТО НА СЕСТРИТЕ БЕЛНЕЙСКИ

Обвинение за умишлено убийство извършено по особено жесток начин по член 116 от Наказателния кодекс е повдигнато срещу Лазар Колев за убийството на сестрите Белнейски. Това съобщи пред журналисти адвокат Марин Марковски, след продължилия близо два часа разпит, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Адвокатът заяви, че днес по време на официалния разпит му е била представена единствено ДНК експертиза.

Марковски е направил писмено възражение, че съгласно закона обвиняемият и неговите защитници имат право да научат въз основа на какви доказателства се повдигат обвиненията.
Марин Марковски бе категоричен, че неговият подзащитник няма никакво участие в трагичното събитие от януари 2006 г. По думите му, още тогава Лазар Колев е дал ДНК материал – слюнка от устата. „Те са имали материал – епидермис под ноктите на момичетата и влагалищен секрет. Това е от 2006 г. и изведнъж експертизите започват да никнат в края на 2008 и 2009 г.”, коментира Марковски. Според него, подобна практика не съществува и това го кара да се отнася с голямо подозрение към тази експертиза.

НДТ – 27 февруари 2009 г.

ВСИЧКИ ПУБЛИКАЦИИ ОТ 27.02.2009 Г.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  8. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  9. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  10. 10.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  11. 11.  България – Китай 中国保加利

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST