ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО ЗА ПРИЧИНЯВАНЕ СМЪРТТА НА ПЪТНИЧКА В АВТОМОБИЛ СЛЕД ВЗРИВ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ РЪКОВОДИ ОКРЪЖНАТА ПРОКУРАТУРА В ДОБРИЧ

0
1263
SONY DSC

Окръжната прокуратура в Добрич ръководи досъдебно производство за причиняване смъртта на пътничка в автомобил  поради немарливо изпълнение на занятие или друга правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност. Разследването на инцидента на бензиностанция в Добрич, където в събота се взриви автомобилна бутилка и причини смъртта на 67-годишна жена, се води за престъпление по член 123 от Наказателния кодекс.

Инцидентът станал на 14 септември, събота, около 19,48 часа. 49-годишната Минка С. пристигнала на бензиностанцията в града, за да зареди автомобила си.  С нея пътувала и 67-годишната й майка Е.Ж., която останала в колата по време на зареждането.

При взрива са пострадали и двете жени, които са били настанени в болница. Около 22 часа 67-годишната жена е починала. След сигнала за инцидента е извършен оглед на местопроизшествието. Назначени са медицинска и техническа експертиза, съобщи вчера Апелативна прокуратура Варна.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. БЪЛГАРИТЕ
  7. РИБОЛОВ
  8. ГЮВЕЧ
  9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  10. България – Китай 中国保加利
  11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST