Доктор Конрад Мъри всяка вечер държал… пениса на Джако /ВИДЕО/

0
2321
Доктор Конрад Мъри, осъден на 2 години затвор за непредумишлено убийство на Краля на попа Майкъл Джексън, даде интервю, в което споделя шокиращи подробности за взаимоотношенията си с изпълнителя.
По думите на лекаря, двамата с поп иконата били толкова близки, че всяка вечер държал пениса му. „Искате да знаете колко близки бяхме с Майкъл? Държах му пениса всяка вечер. Налагаше ми се да му слагам презерватив с катетър, защото страдаше от уринарна инконтиненция. Беше загубил чувствителността си и не можеше да се сдържа”, казва лекарят, цитиран от „Дейли мейл”.
По думите му, изпълнителят е взимал медикаменти за намаляване на простатата и специално е ходел с тъмни панталони. Доктор Мъри казва още, че Джако е бил „наркозависим”, който наричал лекарството „Пропофол” своето „мляко” и непрекъснато умолявал лекаря да му го инжектира, за да може да спи добре. Медикът признава, че в продължение на два месеца до смъртта му през 2009 година се е опитвал да отучи Джексън от лекарството. Конрад Мъри споделя още, че веднъж Джако му казал, че имената им ще останат свързани завинаги. А когато той го попитал защо, певецът му казал: „Ясновидец съм!”.
https://www.blitz.bg

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Michael Jackson & Britney Spears Duet – The Way You Make Me Feel (HD Remaster)