„ДОБРУДЖА ТЪРСИ ТАЛАНТИ“

0
1745

 

Всеки, който смята, че може да впечатли жури и публика, да репетира – шоуто наближава

НЧ „Добрич-2017“ стартира първия си голям проект за 2019 година, а именно – реализацията на „Добруджа търси таланти“. Шоуто ще се проведе във всички общини на област Добрич, под патронажа на областния управител Красимир Кирилов. Форматът ще започне от Община град Добрич. Кастингът ще бъде на 25 февруари – от 10.00 до 19.00 часа в Младежкия дом в Добрич. Самият конкурс ще се състои на следващия ден – 26 февруари, от 18:00 ч., на същото място. Възрастови ограничения няма – казват организаторите. Изпълнителите имат пълна творческа свобода и е допустимо изпълнение във всички жанрове, изкуства и пърформанси. Времетраенето на изпълнението е до 5 минути.

Журито е с председател адвокат Милен Кадикянов и членове: Виржиния Георгиева – главен експерт “Протокол и връзки с обществеността” при Областна администрация Добрич и Милан Илиев – собственик на звукозаписно студио „19“. На място всеки участник попълва декларация за участие. За индивидуални изпълнители таксата за участие е 15 лв., а за груповите изпълнения – в зависимост от броя участници, но не по-висока от 50 лв. общо. За изпълнителите от детски градини и началния курс участието е напълно безплатно. Всеки изпълнител сам си осигурява акомпанимента и всички необходими пособия. Желателно е представител на груповите изпълнения да се свърже с организаторите на тел. 0898 583475  до 22 февруари, за да уточнят какво е необходимо за тяхното сценично изпълнение.

Победителите ще участват в заключителния тур, заедно с победителите от останалите общини в Добричка област. Датите за общинските конкурси ще бъдат обявени до 20 февруари.

Наградният фонд включва безплатен запис на песен в студио и много изненади.

За информация и контакти желаещите могат да се обръщат към председателя на читалище „Добрич – 2017“ Николай Нейчев на тел: 0898 583475