ДОБРУДЖА И СЕПТЕМВРИ (СИМИТЛИ) ЩЕ ИГРАЯТ В ПЕТРИЧ

0
1516

Футболистите на Добруджа ще проведат днес втората си контрола от зимната подготовка. Момчетата на старши треньора Емил Велев, които са на лагер в Сандански, ще премерят сили със състава на  Септември (Симитли), заемащ 14-ото място в Югозападната трета лига. Срещата ще се проведе в Петрич от 14.00 часа. Припомняме, че в първата си проверка, проведена в края на миналата седмица в Добрич, „жълто-зелените” се наложиха с 4:0 над юношеската формация до 19 години на Черно море.

Очакванията са дебют с екипа на Добруджа да направи централен нападател от Франция, който в неделя се присъедини към отбора. Днешната проверка със сигурност ще пропусне халфът Тодор Колев, който поради контузия отпадна от групата за Сандански и сега се лекува във Варна. Под въпрос е участието в двубоя и на опитния защитник Александър Бранеков. Той се възстановява от травма и тренира на облекчен режим.

Подготовката на добруджанци в курортния град ще продължи до 7 февруари и включва още две контролни срещи – на 3 февруари с Вихрен (Сандански) и на 6 февруари със състава на Банско.