ДОБРИЧ СЕ ВКЛЮЧИ В СВЕТОВНИЯ ДЕН НА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО

0
921

Над 200 души се включиха в проведения от Община Добрич и ОП Спортни имоти ,,Ден на предизвикателството” – най-голямата проява от програмата на Международната асоциация „Спорт за всички“ /ТАФИСА/. По алеите на СК „Простор”  преминаха представители на осем училища, Центъра за обществена подкрепа „Д-р Петър Берон” и два спортни клуба. Преди старта участниците бяха поздравени от зам.-кмета д-р Емилия Баева. “Надявам се всички да се пораздвижим и да покажем, че наистина сме готови да отговорим на всякакви предизвикателства”, каза тя и напомни на учениците, че наред с ученето, трябва и да спортуват.

Световният ден на предизвикателството е най-голямата проява от програмата на Международната асоциация „Спорт за всички“ /ТАФИСА/, която се провежда ежегодно от 1983 г. през м. май в над 100 страни на всички континенти. За 27-ти пореден път Българска асоциация „Спорт за всички“ организира Световния ден на предизвикателството с подкрепата на Министерство на младежта и спорта.

След като изминаха определения маршрут, участниците в мероприятието поставиха своите талони в урна и чрез томбола бяха раздадени над 100 награди – тениски, раници, топки, ракети за бадминтон, въженца за скачане, хилки за тенис, осигурени от Българска асоциация „Спорт за всички“ и Община Добрич. НДТ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА