ДВУКРАТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН ПО БОКС  ГОСТУВА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ КУРОРТ НА СПОРТА АЛБЕНА

0
1135

 

Роберт Шиглиц: Имате всичко, от което може да се нуждае един професионален боксьор

Двукратният световен шампион по бокс Роберт Щиглиц от Германия посети Европейския курорт на спорта Албена. Очарован от добрите условия за практикуване на различни спортове, той изрази желанието си за съвместни проекти с ваканционното селище.

„Имате всички необходими условия за провеждане на тренировки и спортни кампове. По-активна организация може да привлече световния бокс в Албена“ сподели той в ексклузивно интервю.

Щиглиц е сред големите имена на немския бокс. След като два пъти стана носител на европейската титла в супер средна категория, той прекрати кариерата си, но остана в сферата на спорта. Сега има своя собствена школа за непрофесионалисти, а отскоро тренира и професионални боксьори, сред които Роман Фрес и Михаел Айферт. Той планира да работи активно с ваканционно селище Албена, за да привлекат повече международни форуми, на които комплексът да бъде домакин.

„Пожелавам на Албена още поне 100 години да бъде център на много събития и да бъде все така красива“ пожела на комплекса Роберт Щиглиц по случай тазгодишния 50-годишен юбилей.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST