Двамата търкали 9-милиметров пистолет Taurus по телата си, преди той случайно да дръпне спусъка

Жена е била застреляна от любимия си след като двойката е използвала зареден пистолет и секс играта е излязла извън контрол.

23-годишният Андрю Чарлз Шинаут е заявил пред полицията, че двамата с 24-годишната Палома Уилямс са използвали пистолета за „сексуално удовлетворение и възбуда“, пише “Сън”. Мъжът случайно е застрелял жертвата, с която се е срещал от две седмици, в дома си във Валрико, Флорида, САЩ. Шинаут е казал на полицията, че е бил на ръба на леглото си, а Палома между краката му, когато се е случил фаталният инцидент.

Американецът е заявил още, че двамата търкали 9-милиметров пистолет Taurus по телата си, преди той случайно да дръпне спусъка. Шинаут, който е арестуван за непредумишлено убийство, след това е започнал да крещи и да вика родителите си да дойдат и да му помогнат.

Палома, която е имала сериозна рана в гръдния кош, е била транспортирана в болница, но по-късно е починала. Мъжът е казал пред органите на реда, че и двамата са били под влиянието на наркотици по време на произшествието. Два часа преди инцидента той бил взел метамфетамин, а Палома фентанил – мощен опиоид. Стрелецът предполага, че любимата му по невнимание е изключила предпазителя, докато е играела с пистолета, съобщава британското издание. Полицаите, обаче не са убедени в тази теория, тъй като е трудно да се премести случайно. Разследването продължава. https://blitz.bg

ОЩЕ НА ТЕМА СЕКС ИГРА

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST