Два часа преследвали изнасилвача-убиец Мартин в гъста гориста местност, негови близки знаели за зверството, но мълчали

0
1471

Извършителят е задържан. Предстои да повдигнат обвинение на Мартин Трифонов, в понеделник ще му бъдат повдигнати обвинения за убийство по особено жесток начин и за блудство и изнасилване на малолетна.

 

Извършена е аутопсия и са иззети ДНК проби. Събрани са доказателства, че той е убиецът на 7-годишната Кристин.

 

Мартин Трифонов, 21-годишният младеж, който бе задържан за убийството и изнасилването на малката Кристин, е казал на близки какво е направил.

Това съобщи на извънредна пресконференция главният секретар на МВРЕ гл. комисар Ивайло Иванов.
Той разкри и драматични подробности около ареста.

 

“Към обяд започнаха да се появяват сигнали, че е видян. Местен човек, който е в района, е успял да го хване, дори го е снимал. Завързал го е, но е успял да избяга. Човекът, който го е задържал, ни изпрати негова снимка. Два часа продължи преследването. Колегите са стреляли, не се подчини на никакви разпореждания, наложило се е колегите да използват оръжие. Има нараняване в краката, колегите са имали основание да използват оръжие, каза главният секретар на МВР Ивайло Иванов, предаде Канал 3.

 

Получихме информация, че негови близки са знаели за извършеното престъпление, но не са казали на никого. Майката на момчето не може да носи отговорност. Има две присъди – едната е за блудство с 16-годишна своя братовчедка, другото е за кражба. Работел е известно време, ориентира се, краде и изчезва. Въобще не е употребявал алкохол, бил е фен на енергийните напитки”, разкри още гл. комисар Ивайло Иванов.

“В момента е настанен в болницата. Има наранявания по краката, предстои да се изясни как са настъпили – дали при преследването е даден изстрел от полицията или се е наранил сам.

  • Предстои повдигане на обвинение, в понеделник ще бъде внесено искане за постоянна мярка за неотклонение. Ще бъде обвинен в убийството на малолетно лице с особено жестокост, освен това изнасилване и блудствени действия. Събрани са всички доказателства, изготвено е постановление за ДНК експертиза, извършена е аутопсия”, съобщиха от прокуратурата.

http://epicenter.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  5. БЪЛГАРИТЕ
  6. РИБОЛОВ
  7. ГЮВЕЧ
  8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  9. България – Китай 中国保加利
  10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  13. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА