Грандиозен Коледно-Новогодишен концерт на БНР в Добрич

0
1659

Най-успешната българска рап група в последните години БНР (Бандата на Ръба) ще направи грандиозен празничен концерт на 29 декември от 19:30 часа в Спортна зала „Добротица“ в Добрич. Заедно с тях на сцената почитателите на хип-хоп музиката ще видят безспорният идол и участник в последното издание на Vip Brother Диона и рап легендата Големия.

БНР са автори на редица хитове като Няя замина, БГ реалност, Рокстар и още много други. За изминалата година са най-слушаната млада група в България, а популярността им сред младите ги нарежда като едни от най-големите идоли на новото поколение.

Най-добрата рап изпълнителка в момента Диона също има звезден статут и не случайно е определяна като „Дявола на токчета“, както се казва и един от най-големите й хитове.

За доброто настроение на всички гости ще се грижи и рап легендата Големия като DJ и хост на събитието, за което има огромен интерес в Добрич. Събитието е насочено към всички под 18-годишна възраст, а и всички останали, които искат да присъстват. Така че бъдете на място, защото ви очакват и още Коледни и Новогодишни изненади.

Билети на цена от 10 лева можете да намерите онлайн в мрежата на bilet.bg. Цената на врата в деня на събитието е 15 лева.