В АЛБЕНА СЕ ПРОВЕДЕ ФИНАЛНИЯТ КОНКУРС „МИНИ МИС ПЛАНЕТА 2019“

0
1682

 

Бриана Петрова е поредното доказателство, че нашето си е най-хубаво. 9-годишното момиченце, което е родом от Варна, бе обявено за най-красивото на Земята за тази година

За най-красива на Земята за тази година бе обявена 9-годишната Бриана Петрова от Варна. Тя извоюва титлата GRAND  PRIX “Мини мис и мини мистър Планета – 2019“. С грациозна стъпка и много енергия, малката звезда взриви подиума и остави своите следи след себе си, съобщава dir.bg.

Тази година домакин на конкурса за красота и талант “Мини мис и мистър Планета – 2019” беше България. Той се  проведе от 21 до 27 юни в курортен комплекс Албена. Нашата страна беше представена от победителката на миналогодишния конкурс за красота и талант “Мини мис и мини мистър Свят – 2018”.

Сред над 20 държави участници от цял свят, Бриана успя да се пребори и да грабне титлата GRAND PRIX “Мини мис и мини министър Планета – 2019“. Деца от 4 до 17 години от Южна Африка, Бразилия, Индия, Русия, Румъния, Грузия и др. се конкурираха помежду си.

Участниците бяха оценявани от компетентно международно жури, съставено от професионалисти в сферата на шоубизнеса и красотата, журналисти и дизайнери. Имаше и детско звездно жури, което се състоеше от победители от предишни години, спечелили титлата “Мини Мис и Мини Мистър Планета” от България, Русия, Грузия.

Участниците се представиха в няколко тура: интервю с жури, модно ревю, представяне на талант, финално шоу, представяне с национални носии, тематично дефиле “Морско дъно”, официални рокли и костюми.

Организаторите на конкурса и председателят на журито Ирина Папазова, собственик на агенция “Интерсаунд”, се погрижиха децата да не скучаят и показаха забележителностите и атракционите на Варна и курорта Албена.

Децата получиха поздравления и подаръци от кмета на район “Младост” – община Варна – Христо Христов.

Бриана е професионален детски модел и има опит в телевизионни реклами и ревюта. Освен като модел, тя участва и в други международни и национални конкурси, където се изявява като певица, пианистка и танцьорка.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА