ВИКТОРИЯ СИМЕОНОВА С ПРЕСТИЖНА НАГРАДА НА СУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“

0
1398
dav

На тържествена церемония на 29.05 вечерта в Аулата на Софийски университет “Свети Климент Охридски” бяха връчени наградите “Студент на годината”, организирани от Студентския съвет на Университета под патронажа на ректора проф. дфн Анастас Герджиков.

Виктория Симеонова от Добрич беше отличена със специална награда в категорията “Социални и хуманитарни науки”. Наградата й връчи деканът на Геолого-географския факултет проф. д-р Филип Мачев.

Рекорден брой студенти се състезаваха за престижните отличия в общо 11 категории. Подборът се прави на база цялостното представяне на младите хора както в академична, така и в професионална среда – публикации, участия в дискусии, проекти, благотворителна дейност, младежка активност и обща компетентност са само част от условията един кандидат за приза да бъде успешен.

dav

Виктория от години съчетава ученето в университета с работа. Тя е част от екипа на предаването “Господари на ефира”, от “Шампионите за ДЕЦАТА” на УНИЦЕФ България, а от скоро и рекламен мениджър на най-големия туристически бранд в страната – Албена. През лятото й предстои да защити дипломната си работа на тема “Новинарски разкази за доброто”, а бъдещите й планове са свързани с магистратура по Продуцентство и креативна индустрия.  НДТ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST