Не можем да си повярваме, че 26 години изминаха от 13 септември 1993 година, когато рано сутринта се появихме по павилионите за разпродажба на вестници. Тогава имаше и голям брой вестникопродавци по улиците и фирмите.

Бяхме първият частен областен всекидневник! Това налагаше изключителна отговорност на списването на изданието, за да има то възможно най-широк кръг читатели.

Ние си знаем как сме го постигнали!

После читателите в Добричка област започнаха да ни наричат По-добрият вестник!

Вие по-добре от нас си знаете защо!

И сам войнът е воин. Имаше такава книга, може би още не са я изхвърлили от библиотеките. Времената се менят.

Воювахме сами. Разбира се, с изключителната подкрепа на читатели и рекламодатели. Благодарим на всеки, който ни е помагал през тези трудни, много трудни години на прехода, който така и не завърши най-после. Благодарим на тези, които с реклами ни поддържат живи и бойни на информационния фронт, както и на тези, които всекидневно отделят стотинки от мизерните си приходи, за да си купят вестник и да ни четат!

Благодарим ви!!!

Веднъж един много влиятелен човек в света, не е българин и не живее в България, сподели по конкретен повод: „Аз получавам електронното ви издание, но държа да получа и хартиеното. Само писаното на хартия остава!“

Тогава си дадохме сметка, че създаваме летопис на Добричка област, който ще остане дълго, много дълго време в архивите, които са достъпни за всеки, ще остане в националната, регионалната, в общинските библиотеки и читалища… И ще може да прочете кога, какво, как и защо се е случвало в Добруджа.

Разбира се, в крак с времето създадохме и сайта ndt1.eu. Както и множество групи в социалната мрежа. Това изведе извън границите информациите за Добричка област и ги направи достъпни за всяка точка на планетата, имаща интернет достъп. Така и милиони българи, където и да се намират по света, могат на часа да се информират какво става принас. Имат възможност и да коментират всяка една публикация.

Гордеем се, че създадохме и нова школа журналисти, мнозина от които поеха по свой път.

Днес започваме с брой номер 6210 своята 27-годишнина.

На всички вас пожелаваме здраве, успехи и късмет!

„Нова добруджанска трибуна“

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. БЪЛГАРИТЕ
  7. РИБОЛОВ
  8. ГЮВЕЧ
  9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  10. България – Китай 中国保加利
  11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
  12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
  13. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
  14. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST