Вдовицата на Елвис Пресли разкри дълго пазена тайна /ВИДЕО/

0
1513

Присила Пресли се запознала с Елвис Пресли, когато е била само на 14 години. Той тогава служел в армия в Западна Германия, заедно с баща си и е бил 10 години по-възрастен от нея, пише zajenata.bg. И въпреки, че е успяла да привлече вниманието на краля на рокендрола в нейните тийнейджърски години, съдбоносно “да” изрекла седем години по-късно, на 1 май 1967 г. в Лас Вегас, след което веднага се преселила в дома му в Мемфис.

Тяхната дъщеря Лиза Мари се родила през месец февруари следващата година.

„Никога не излизахме. Не искаше да ядем в ресторантите, защото хората постоянно искаха да се снимат с него, а той не искаше да бъде сниман как поставя вилица в устата си”, разкрива Присила Пресли за брака си с Елвис в британското телевизионно шоу Loose Women.

През шестгодишният им брак Присила и Елвис живели под т.нар стъклена камбана. Тя оставала в Мемфис, когато той се оттеглял в Холивуд, за да записва, а и никога не я е виждал без грим.

„Има някои неща, които ги пазиш само за себе си. Той никога не искаше да ме гледа как се подготвям, но искаше да види крайния резултат”, обяснява бившата манекенка.

И въпреки че тя и днес смята, че той е най-голямата любов в живота си, Присила признава, че в брака с него живяла изключително само неговия живот, слушала музиката, която обичал той, гледала любимите му филми и посещавала местата, които той искал.

Най-накрая го напуснала, защото се чувствала изолирана от света, и тъй като и самата тя искала да разкрие какво се намира в него. http://www.blitz.bg