ВАКАНЦИЯ С АЛБЕНА – ХИТОВ ПОДАРЪК ЗА ПРАЗНИЦИТЕ

0
1270

В навечерието на Коледа и Нова година от Перлата на българското Черноморие предлагат атрактивни оферти, които могат да се превърнат в желания подарък за празниците.

От Албена посочват няколко варианта. Единият е за зимна почивка на изгодна цена в Боровец. „Насладете се на една прекрасна и незабравима зимна почивка в нашия хотел “Бор”, намиращ се в стария център на Боровец и на 600 м от кабинковия лифт. Възползвайте се само сега от нашите промоционални пакетни цени” – посочват от комплекса.
Ако искате да зарадвате близки или познати с ваканция у нас, можете да ги изненадате с ваканция с 15% отстъпка. Може да се възползвате от най–ниските цени за почивка във ваканционно селище “Бялата Лагуна” с резервации направени до 1 февруари 2017, включително, като получите 10% отстъпка от стандартните цени.
За всички предпочитащи почивка на Южното ни Черноморие, Ваканционно селище “Приморско клуб” и сайтът www.primorskoclub.bg също предлагат възможност за ранни записания с 15% отстъпка до 31 декември 2016 г.
Тризвездният хотел „Балкан“ се намира в самото сърце на красивия град Габрово, който с отличното си разположение и база дава възможност за семейни почивки и ваканции, бизнес пътувания, ученически екскурзии, семейни тържества и др. Хотелът разполага с 66 стаи, 2 апартамента и безплатен паркинг с видеонаблюдение. На разположение на гостите е и класически ресторант „Балкан”.
Другото предложение е за промоционална оферта за наемане на модерно обзаведен апартамент с 1 или 2 спални в Комплекс “Балчик Гардънс”. Той предлага приказната атмосфера на „Белия град” и  резиденцията на Кралица Мария. При закупуване на 6 нощувки, 7-ата е подарък от туристическата компания. НДТ