Аптекарски бос реши да прекрати 4-годишната си връзка с палава стриптийзьорка и се прости с живота си. Според обвинението, 34-годишната танцьорка Дженифър Морис от Пенсилвания е застреляла 64-годишния си любовник, след като последният решил да сложи край на отношенията им.

Майкъл Мак Ню, който въртял успешен бизнес с лекарства, е открит мъртъв в дома си през август миналата година. Той се запознал с Дженифър през 2013 година в стриптийз клуб. Бизнесменът толкова много харесал танцьорката, че веднага я взел под крилото си.

Връзката им продължила 4 години, докато бизнесменът не решил да я прекрати. Малко преди трагедията, той изпратил на танцьорката съобщение, в което я заплашва, а тя на свой ред обещава да го изкорми.

В съда от обвинението заявиха, че момичето е застреляло благодетеля си между очите, след което избягало от местопрестъплението. Малко по-късно обаче се върнало, за да заличи следите и да представи случая като въоръжен грабеж.

Защитата на Морис пък твърди, че изстрелът е бил случаен и е произведен по време на спречкването между бившите любовници.

Ако Дженифър Морис бъде призната за виновна, ще влезе в затвора за убийство, кражба с взлом, незаконно използване на оръжие и фалшифициране на веществени доказателства.

https://www.blitz.bg

За още интересни публикации ни последвайте в Google+ или pinterest

  1. Параноичен имотен магнат уби бременна си съпруга-стриптизьорка
  2. Звезди, които са били стриптизьори
  3. Булка срещу стриптизьорка в „Етажна собственост”2
  4. Мел Би – стриптизьорка
  5. Сексбомбите в политиката
  6. Беше разпозната стриптизьорката от ВИП Брадър
  7. Известна фолкпевица става стрийптизьорка
  8. Стриптизьорка получи 650 хил. долара заради нападение на тигър