БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – – ДОБРИЧ – 5.06.2019

0
978

На 4 юни, около 14:30 часа в град Добрич е извършена проверка на 40-годишен мъж, известен на МВР. В хода на проверката е установена спринцовка с течно вещество с общо тегло 4 грама, реагиращо на хероин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 4 юни, около 16:20 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Алфа Ромео” с великотърновска регистрация, управляван от 44-годишен мъж от с. Карапелит, обл. Добрич. При последвалата проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. В хода на проверката в пътника в автомобила 22-годишен мъж от с. Карапелит е установена суха тревна маса  с тегло 1 грам, реагираща на канабис. Задържани за 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

След проведените ОИМ и ПСД са задържани 31-годишен мъж, 19-годишен мъж и 23-годишен мъж, и тримата от с. Кремена, обл. Добрич. В хода на работа е установено, че същите са извършители на умишлено увреждане на прозорци на частен имот на територията на с. Ловчанци, обл. Добрич, извършено на 4 юни т.г. Работата по случая продължава.