БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ -4.07.2019

0
1090

 

На 03 юли в РУ Албена от жител на гр.Балчик е заявено, че при разходка по вълнобойна алея “Дамба” гр. Балчик, в близост до в.з. «Златна рибка»  в морето е видял труп. Местопроизшествието е посетено от служители на РУ Албена. Не са установени улики за насилие. От проведените оперативно издирвателни мероприятия е установена самоличността на лицето – жител на гр. Балчик. По случая е образувано досъдебно производство.

На 03 юли в 06,30 часа чрез ЕЕН 112 в ОДЧ на ОДМВР-Добрич е заявено от лице от женски пол, че в с. Камен жителка на гр. Добрич се е простреляла с гозов пистолет. От извършените процесуални следствени действия е установено, че лицето е направило опит за самоубийство. Пострадата е настанена в МБАЛ Добрич без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 03 юли в  11,35 ч. в РУ Балчик лично се тъжи жител на гр. Плевен, като заявява, че за времето от 03,30 часа до 10,30 часа на 03.07.2019г. неизвестно лице противозаконно е отнел лекия му автомобил марка “БМВ” с плевенска регистрация. По случая е образувано досъдебно производство.

На 03 юли около 08:20 часа чрез ЕЕН 112 е заявено за възникнало пътно транспортно произшествие  в град Добрич по ул. Димитър Петков на кръстовището с ул. «Охрид»  при маневра ляв завой водач на лек автомобил “Тойота” с ТХ регистрация блъска пешеходка движещата се по пътното платно на около метър  преди  пешеходна пътека. Пострадалата е жителка на гр. Добрич. Настанена е в МБАЛ Добрич с комоцио и фрактура на лява предмишница, без опасност за живота. Водачът е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство, като не е отчетена валидна проба за алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

На 03 юли в 16,00 часа в КК »Албена» от служители на РУ Албена е извършена проверка на лице от гр. Добрич-неизвестен на МВР. При проверката в лицето са намерена суха зелено кафява тревна маса с тегло 10,5 гр. При извършен полеви тест тревната маса реагира на “марихуана”. По случая е образувано бързо производство.