БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 2.07.2019

0
948

На 01 юли  в 18.18 ч. чрез ЕЕН 112 в дежурната част на ОДМВР- Добрич е заявено от гражданин на гр. Добрич, че за времето от 07.00 ч. до 17.50 ч. на с.д , неизвестно лице чрез взломяване на брава е проникнал в гаража му и е извършило кражба на 1бр. крива лопата, 15 литра домашна гроздова ракия, 2 бутилка водка и 1бр. въздушна китайска пушка. По случая е образувано досъдебно производство.

На 01 юли около 23.40 ч. чрез ЕЕН 112 е заявено от жител на  с. Ловчанци за възникнал скандал и нанесен побой на лице от с. Кремена в с. Ловчанци. Потърпевшият със собствен транспорт е посетил спешен кабинет при МБАЛ Добрич, след извършен преглед е установено, че лицето е с фрактура на долна челюст, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 01 юли в 15,50 ч., по път от административната сграда на “Албена” АД в посока РУ Албена, от служители на РУ Албена в КК “Албена” е извършена проверка на лек автомобил “Мерцедес” управляван от жител на гр. Добрич. Водачът е изпробван с техническо средство за алкохол, което отчита 1,75 промила алкохол на хиляда в издишания въздух, взета е и кръвна проба по надлежния ред. Срещу водача е образувано бързо производство.

На 01 юли около 14,00 ч. в с. Стожер по ул. “Иглика”, екип на 02 РУ Добрич спира за проверка лек автомобил “Фолксаваген”, без регистрационни табели, управляван от жител на с. Стожер – известен на МВР. От извършената проверка се установява, че водача не притежава свидетелство за управление на МПС, управлява в едногодишен срок от наложеното му наказването по административен ред. Срещу водача е образувано бързо производство.

На 01 юли в 21.04 ч. от ЕЕН 112 е получено съобщение за настъпило ПТП с пострадал в гр. Добрич На място е изпратен екип на сектор “ПП”, който установява, че водачът на лек автомобил “Рено”, жител на гр. Добрич при движението си по ул. “Оп. Димитър Ковачев” в посока жк “Строител” на кръстовището с ул. “Христо Ботев” отнема предимството на движещия се по ул. “Христо Ботев” в посока  бул. “Русия” лек автомобил “Алфа ромео” с водач гр. Ловеч. В резултат на настъпилото ПТП е пострадала возещата се на предна лява седялка, в лек автомобил “Алфа ромео” жителка на  гр. Генерал Тошево. Същата е отведена в МБАЛ- Добрич. След преглед е настанена в отделение по неврохирургия с комоцио без опасност за живота. Водачите са изпробвани с техничски средство за употреба на алкохол, като пробите са  с отрицателен резултат. ПТП е обслужено по административен ред.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST