БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 17.05.2019

0
1046

На 16 май, около 05:30 часа е получено съобщение за умишлено увредени предно и задно панорамно стъкло на лек автомобил „Ситроен” с варненска регистрация, паркиран по ул. „Орфей” в град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 16 май, около 10:50 часа е получено съобщение за извършена интервенция на АТМ устройство, находящо се ул. „България” в град Добрич. При оглед на място е установено техническо средство, чрез което се придобива информация за съдържанието на платежните инструменти. По случая е образувано досъдебно производство.

На 16 май, около 15:00 часа в с. Карапелит, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 53-годишен мъж. В хода на проверката е установено, че регистрационните табели на МПС са издадени за друг автомобил. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 май, около 01:10 часа по бул. „25-ти Септември” в град Добрич е спрян за проверка лек атомобил „Опел” с английска регистрация. В хода на проверката са установени суха тревна маса с тегло 1,61 грама, реагираща на канабис и розови таблетки с тегло 1,45 грама, реагиращи на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 20-годишен мъж от с. Голеш, обл. Силистра. По случая е образувано бързо полицейско производство.

След проведените ОИМ и ПСД е задържан 24-годишен мъж от град Балчик. В хода на работа е установено, че същия е извършител на взломна кражба от аптека в град Балчик на сумата пари, извършена на 13 май т.г. Материалите по случая са докладвани в РП Балчик. Извършителя на деянието е привлечен в качеството му на обвиняем.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST