БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 14.05.2019

0
894

На 13 май в град Балчик при провеждане на СПО са извършени проверки на 30-годишен мъж от град Белослав, 19-годишен мъж от град Балчик. В хода на проверката са установени суха тревна маса с тегло 0,30 грама, реагираща на канабис и ръчно свита цигара с тегло 0,50 грама, реагираща на канабис. Двамата са задържани за срок от 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

На 13 май, около 15:20 часа в град Каварна при провеждане на СПО е извършена проверка на 25-годишен мъж. В хода на проверката са установени 5 броя топчета със тревна маса с тегло 1,21 грама, реагираща на канабис. Задържан за 2 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 май се тъжи 65-годишна жена от град Добрич. По данни на тъжителката, около 18-18:30 часа в кв. „Добротица” в град Добрич, неизвестен мъж, чрез използване на сила е отнел от владението й портфейл с лични вещи, документи и сума пари. От проведените незабавно ПСД, в района на спортен комплекс „Простор” в градски парк на град Добрич е установен извършителя на деянието. Непосредствено преди задържането му, същия изхвърля портфейла, като при последвалия обиск в извършителя са установени личните документи, вещи и сумата пари. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявен 22-годишен мъж от град Добрич. Работата по случая продължава в условията на бързо полицейско производство.

На 13 май, около 23:20 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба на фармацевтичен обект на територията на град Балчик. На място е установено, че чрез използване на камък, неизвестен извършител е взломил стъклена врата. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 330 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 13 май, около 17:20 часа се тъжи 20-годишен мъж от град Раковски. По данни на тъжителя, около 17:20 часа е нападнат от двама мъже, които чрез използването на сила го принуждават да таблет и сумата от 50 лева. От проведените ОИМ и ПСД са установени и задържани двамата извършители на деянието. Работата по случая продължава в условията на досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST