БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 13-15.07.2019

0
1094

На 12 юли, около 08:30 часа е получено съобщение за противозаконно отнет лек автомобил „Волво” с добричка регистрация, паркиран в района на кв. „Добротица” в град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 12 юли, около 20:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя с. Кардам посока с. Чернооково, обл. Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Сеат” с полска регистрация, поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС и се преобръща в крайпътна нива. Водача и пътника в автомобила са прегледани в МБАЛ Добрич и са освободени за домашно лечение с охлузни рани, без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред.

На 12 юли, около 13:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Отец Паисий” в град Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация при маневра, блъска движещия се по път с предимство мотоциклет „Пиаджо” с добричка регистрация. Вследствие на инцидента, водача на двуколесното МПС е прегледан в МБАЛ Добрич и освободен за домашно лечение с охлузни рани, без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред.

На 12 юли, около 12:30 часа в с. Царевец, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от неправоспособен 32-годишен мъж от същото село. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 3,04 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12 юли, около 23:30 часа в град Шабла е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация, управляван от 20-годишен мъж от град Каварна. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12 юли, около 11:10 часа в град Добрич е спрян за проверка специален автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 69-годишен мъж от град Добрич. В хода на проверката е установено, че водача на автомобила е принудителна административна мярка за временно отнемане на СУМПС. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 14 юли, около 03:05 часа е получено съобщение за извършена кражба от апартамент, находящ се в ж.к. „Балик” в град Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на 20 грама златни накити и сумата от 1 400 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 13 юли, около 20:40 часа е получено съобщение за умишлено увреден лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация, паркиран в района на ул. „Оп. Д. Ковачев” в град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На  13 юли, около 14:45 часа е получено съобщение за възникнал скандал между двама мъже по бул. „Русия” в град Добрич. Установено е, че неизвестен извършител блъска 73-годишен мъж, като последния пада на тротоара. Вследствие на инцидента, пострадалия е настане в МБАЛ Добрич с фрактура на лява китка и хематом на главата. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14 юли, около 01:00 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, управляван от 39-годишен руски гражданин. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита 1,68 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 юли, около 21:55 часа в с. Кардам, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Нисан” с добричка регистрация, управляван от 56-годишен мъж от с. Люляково, обл. Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита 1,58 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 юли, около 10:00 часа в с. Сърнец, обл. Добрич е спрян за проверка колесен трактор „Хиномото”, без регистрационни табели, управляван от 28-годишен мъж от с. Ботево, обл. Варна. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 юли, около 21:20 часа в с. Кочмар, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ситроен”, управляван от 43-годишен мъж от с. Голеш, обл. Силистра. В хода на проверката е установено, че поставените регистрационни табели на автомобила са издадени за друго МПС. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 юли, около 23:05 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Рено” с добричка регистрация, управляван от 54-годишен мъж. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита 1,59 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 14 юли, около 13:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя между с. Воднянци и с. Дряновец, обл. Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Рено” с варненска регистрация, управляван от 69-годишен мъж отклонява вниманието си и се преобръща в крайпътна нива. Вследствие на инцидента, водача е настанен в МБАЛ Добрич с диагноза комоцио, без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред.

На 15 юли е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя град Силистра посока град Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Шевролет”, управляван от неправоспособен 44-годишен мъж от с. Ломница, обл. Добрич, се блъска в  крайпътно дърво. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,46 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 14 юли, около 20:20 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път I-9 в района на град Каварна. На място е установено, че лек автомобил :Мерцедес” с варненска регистрация, управляван от 46-годишен мъж се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента е пострадало 9-годишно момче, което е настанено в реанимация на МБАЛ „Св. Анна” с вътрешни травми и фрактури, без опасност за живота. На място е починала возещата се на задна седалка жена на 44-години от град Варна. Водача на МПС е с охлузни рани, освободен за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST