БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР -ДОБРИЧ – 12.06.2019

0
1029

На 11 юни, около 21:20 часа в град Добрич е извършена проверка на 33-годишен мъж от град Добрич, известен на МВР. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 1 грам, реагираща на канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 0,5 грама, реагиращо на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12 юни, около 00:10 часа е получено съобщение за извършена кражба на цигулка, и други лични вещи поставени на земята в района на ул. „Христо Ботев” в град Добрич. От проведените незабавни ОИМ и ПСД по улица „Ген. Г. Попов” в град Добрич са установени извършителите на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани 16-годишен младеж и 19-годишен мъж, криминално проявен, и двамата от град Добрич. Вещите обект на посегателството са установени и иззети по надлежния ред. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 юни, около 19:55 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Дунав” в град Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Алфа” с добричка регистрация, управляван от 29-годишен мъж блъска неправилно движещия се по пътното платно велосипедист на 10-години. Вследствие на инцидента, детето е прегледано в МБАЛ Добрич и освободено за домашно лечение с прохлузна рана по главата. На водача на МПС и на настойника на пострадалото дете са съставени АУАН по ЗДвП.

На 12 юни, около 01:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на домакински уред робот от частен имот на територията на град Каварна. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST