БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ – 10.04.2019

0
1307

На 9 април, около 08:40 часа е получено съобщение за възникнала трудова злополука в стопански двор по ул. „Ген. Тодор Кантарджиев” в град Добрич. На място е установено, че при товара разтоварни дейности, 6 броя плоскости с тегло около 300 кг. падат от МПС и затискат 58-годишен мъж от град Добрич. Вследствие на инцидента, мъжа е отведен в МБАЛ Добрич, като около 11:55 часа почива. По случая е уведомена Инспекция по труда град Добрич. Образувано е досъдебно производство.

На 9 април, около 07:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя град Генерал Тошево посока град Добрич в района на с. Равнец. На място е установено, че лек автомобил „Ситроен”, управляван от 18-годишна жена, напуска пътно платно и се преобръща в крайпътна нива. Прегледана и освободена за домашно лечение. ПТП е обслужено по административен ред.

На 9 април, около 10:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на с. Спасово, обл. Добрич. Установено е, че 42- годишен водач на товарен автомобил „Рено”, поради движение с неустановена скорост губи контрол над МПС, напуска пътното платно и се преобръща в крайпътна нива. Вследствие на инцидента, водача е с фрактура на десен холен крайник. ПТП е обслужено по административен ред.

На 9 април, около 22:00 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация, управляван от 36-годишна жена от с. Гурково, обл. Добрич. В хода на проверката е установено, че регистрационните табели на автомобила са издадени за друго МПС. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 9 април, около 11:00 часа в град Каварна е извършена проверка на 33-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,23 грама, реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 9 април, около 21:30 часа в град Добрич е извършена проверка на криминално проявен 21-годишен мъж. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 1,18 грама, реагираща на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.