БЮЛЕТИН НА ОД НАМВР – ДОБРИЧ – 18.07.2019

0
1122

На 17 юли, около 20:55 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по околовръстен път на град Добрич. На място е установено, че лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация, управляван от 43-годишен неправоспособен мъж нарушава пътната маркировка и се блъска в лек автомобил „Мерцедес” с варненска регистрация. Вследствие на инцидента са пострадали жена на 30-години, возеща се в лек автомобил „Ауди”, която е прегледана и освободена за домашно лечение. Возещия се в лек автомобил „Мерцедес”, мъж на 53-години от град Добрич е настанен в неврохирургия в  МБАЛ Добрич за лечение, без опасност за живота. ПТП е обслужено по административен ред.

На 17 юли, около 10:00 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация, управляван от 33-годишен мъж от град Каварна. В хода на проверката е установено, че водача на МПС е неправоспособен. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 юли, около 13:00 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Рено” с добричка регистрация, управляван от 48-годишен мъж от с. Паскалево, обл. Добрич. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,65 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 юли, около 16:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с материални щети по ул. „Ген. Кантарджиев” в град Добрич. На място е установен лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от 61-годишен мъж от град Добрич, известен на МВР. При последвалата проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,33 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST