Бижуто на Лукарски го смени със страстен негър

0
2201
Ива Йорданова заряза топлото местенце в Министерски съвет и стана танцьорка

Напращялата Ива Йорданова, бившата съпруга на синия екслидер Божидар Лукарски, направи шокиращ завой в професионалната си кариера. След като се изявяваше като консултант по усвояване на еврофондове, докато благоверният и беше във властта, днес Ива е певица и инструкторка по латинотанци. Божо пък е заменен в сърцето й от страстен шоколадов кубинец с големи… мускули.

Пируетите в живота на Йорданова могат да послужат за сюжет на роман на Венета Райкова. Закръглената красавица влезе в политиката през 2012 г., като член на ръководството на партията на Меглена Кунева „България на гражданите”. Тогава започна връзката й с женения Лукарски и в Реформаторския блок  дори се шегуваха, че по този начин се прокарва нов мост за сътрудничество между СДС и ДБГ.

Ива се готви за пилона в “Шоуто на Слави”

Чаровницата Йорданова за първи път се появи в публичното пространство с кастинга си в предаването на Слави „Умна и красива” през 2011-а, когато обяви „Аз лично не мога да се влюбя в тъп мъж” и настоя, че притежава коефициент на интелигентност 143 – повече от този на Алберт Айнщайн. Това не попречи на младата дама да танцува на пилон и да лази по пода. Между чекненето пред Слави Трифонов и чупките на пилона Ива Йорданова обясни, че искала да има кариера в ООН.

Ива и Божо Манчестъра, както е известен десният политик, се ожениха през 2016-а, но бракът им изтрая по-малко от 3 години. Лукарски замени нашенката със страстна арабка и за трети път мина под венчило. Ива пък реши да преоткрие себе си и избяга от държавните институции, откри школа по изкуства и дори записа първия си сингъл, за чието качество сами ще си изградите мнение във видеото по-долу.

С Божо се взеха на пищна церемония

Йорданова е качила доста килца спрямо пилонаджийското участие в „Шоуто на Слави”, но това не й попречило да забие 10 години по-млад танцьор от трупата си. Якият негър се казва Фернандо и бил повече от щастлив да се радва на пищните извивки по наедрялото й тяло. Засега Ива не мисли за ново семейство и се наслаждава на свободата, както се казва и парчето й.

https://lupa.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST