Бившата жена на Бойко се похвали с Коледната си украса! Д-р Георгиева превърна дома си в Калифорния в приказно царство

0
2073

Бившата съпруга на премиера Борисов – д-р Стела Георгиева, която от години живее отвъд океана, може да се конкурира за първо място по най-стилна коледна декорация,  узна HotArena.

Лекарката, която винаги е демонстрирала усет към естетиката, е превърнала дома си в Калифорния в приказно царство. Жилището й е украсено с красиви празнични играчки, топки, венци, гирлянди и чорапи с подаръци. Майката на Венета е накупила куп снежни човеци, които са разположени на различни места в дома, писа „Галерия“.

Огромен Дядо Коледа е поставен пред камината, а цветята и коледните звезди са разпръснати навсякъде. Има още снежни човеци и са закачени ефектни коледни топки и лампи.

Д-р Георгиева отрежда важна роля във всеки празник и на любимите си кучета. За тях е купила специални шапки и няколко различни коледни костюмчета. Най-вероятно бившата съпруга на премиера ще посрещне Рождество заедно със сестра си и племенницата си.

Дъщеря й Венета и двете внучета Бойко – младши и Иван най-вероятно ще посрещнат празниците в родината.  http://hotarena.net