БАЩА УБИ МОМЧЕНЦЕТО СИ КАТО ГО ХВЪРЛИ ОТ МОСТ В ГАБРОВО

0
1613

Зверството, което стана по-рано днес в Габрово, лека полека започва да се разплита. Както БЛИЦ вече писа, 31-годишен мъж хвърли малкото си момченце през мост край града. Детето, което на 4-5 годинки, е починало. Непосредствено след това се появиха подробности за трагедията.

Бащата-убиец се казва Дидо и заедно с малкия живеели в габровския квартал „Русевци“. Във фейсбук групите, свързани с Габрово, веднага разкриха и коя е майката на загиналото детенце.

Първоначално се появи информация, че тя не е била на мястото на смъртоносната случка, а полицаите я намерили по-късно, но в града говорят, че и тя е била на моста.

Очевидци разказват страхотии! Според габровци майката на детето, убито от Дидо, който й бил приятел, се казва Поля Х. В профила й има куп нейни селфита, но само една снимка, на която са Дидо и детенцето им.

https://blitz.bg

НДТ: Нормално е човек да се запита защо след осъждането на този изрод един едва оцеляващ с труда си човек трябва да плаща издръжката му в затвора – три пъти на ден да го храни, зимно време да го отоплява, да плаща медицинско осигоряване… След като самият този честен и работлив българин едва оцелява, храни се и се облича оскъдно, зимно време мръзне и брои стотинки за отопление и осветление…  Не е ли време всеки затворник да си заработва престоя и издръжката, при това да носи и печалба на държавата, особено ако умишлено е убил човек?

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА