Американската армия бавно и сигурно отива към поголовно изпедерастяване

0
1587

След като опрости гейовете и бисексуалните, Пентагонът ще даде индулгенция и на съвокупляващи се с животн.  Содомитите в армията на САЩ традиционно не бяха обичани. Ако са откривани извратени склонности на военнослужещия, това винаги водело до неговата моментална оставка. За содомия е смятан всеки полов акт, който не е вагинален.

Съществували дори специални служители, които се занимавали с разкриване на скрити содомити. Въвеждането на прословутото правило Don’t ask don’t tell не било прекалено снизхождение. Тоест содомитите можело да изчезват, но тихо. Никой не се стремял към специални разобличения.

При тоталното разкрепостяване на моралните норми в обществото, содомитите, разбира се, не можеха да мълчат за своите пристрастия и те продължиха борбата за „правата” си. Преди 5 г. в САЩ отмениха правилото Don’t ask don’t tell за гейовете, лесбийките и бисексуалните. Техните лобисти убедиха държавните органи, че „различните” военнослужещи с нищо не отстъпват на останалите по своите служебни качества, а замяната им със специалисти с традиционна сексуална ориентация струва на бюджета извънредно много средства.

През 2011 г. Барак Обама подписа закон и от този момент откритите содомити встъпват в редовете на армията. Армейските гейове непрекъснато твърдят, че спазват обществено благоприличие, но нещо не е чак така: те непрекъснато натрапват на обществото своето различие. Например през 2012 г. генерал Теми Смит публично призна, че е лесбийка на церемонията, когато генералските звезди й ги връчи нейната „жена”, активистка на правата на сексуалните малцинства.

В Пентагона започнаха открито да отбелязват „Месец на гордостта на ЛГБТ” (LGBT Pride Month). На церемония при откриване на празника генерал Ренди Тейлър представи своя „мъж” Лукас, който (която) седеше в залата.

Генералът от ВВС Гордън Танер в интервю по повод празника отбеляза, че сега Пентагонът си поставя за цел да поощри откритите проявления на нетрадиционната ориентация в армията и възпитаване на голям брой ЛГБ-лидери.

През май 2016 г. за първи път Сухопътните войски бяха оглавени от открития гей Ерик Фенинг. Благодарение на него само след месец е отменена забраната във въоръжените сили да служат трансгендери и даже беше разрешена смяна на пола за сметка на ведомството.

Според Института „Уилямс”, през 2010 г. във въоръжените сили на САЩ служили около 70 содомити, а през изминалите години там не са станали кардинални промени. Заради интересите на агресивното малцинство военните (2,2 млн души са принудени да се примиряват с „месец на еднополовата гордост”, с отредените благини за трансгендерите, приоритетно приемане на содомити и пътувания до гроба на първия армейски гей-активист.

Възникват поне два въпроса. Първият е толерирането на содомитите за сметка на „традиционно ориентираните”: Например преди броени дни на трансгендерните летци разрешили да пропускат тестовете за физическа годност за службата във ВВС. А в случай на провал е достатъчно обяснението, че е трансгендер и приема хормони преди хирургическата интервенция за смяна на пола.

Въпросът е дали няма да се прокара тенденцията за изкуствено увеличаване на содомитите заради получаване на отстъпки в службата?

Вторият въпрос е далеч по сериозен и третира още едно значение на содомията – полов акт с животни. Къде е границата за отстъпки и ще бъде ли това третирано като перверзия? Тези извратеняци още не са надигнали глава да си издирват правата, но и това вероятно ще се случи твърде скоро. Тогава най-после ще стане безспорно ясно, че американската армия постепенно, но сигурно и неотклонно се изпедерастява.

Ганчо КАМЕНАРСКИ, БЛИЦ
http://www.blitz.bg