АКВАМАНИЯ“ – ОТНОВО СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ ВОДНИ ПАРКОВЕ В ЕВРОПА

0
1872

 

Аквапаркът в Албена е в ТОП 25 в класацията на Travelcircus

За поредна година аквапарк „Аквамания“ е в Топ 25 сред най-добрите водни паркове в Европа, сочи класацията на Travelcircus. В нея попадат още два български атракциона – Aqua Paradise – Несебър и Action Aquapark – Слънчев бряг.

Водното чудо в Албена е с големината на 5 футболни игрища и разполага с уникални атракции за деца и възрастни. Посетителите имат възможност да влязат в завладяваща надпревара помежду си на четирите писти, с обща дължина 315 метра на атракциона “Про Рейсър”, да изкачат 20 – метровата кула, да изпитат тръпката от рафтинга на 183 – метровия “Мамут”. Могат да се насладят и на още атракции, които покачват адреналина на макс: 191 – метровото „Торнадо“, първо и единствено по рода си в Европа увеселително съоръжение, както и 77 – метровата пързалка за отвесно спускане „Free FALL“. През територията на парка си прокрадват път “Мързелива река” и бързеите на “Дивата река”, сред скалисти каньони, вълнуващи фонтани, водни оръдия и специални ефекти. Децата попадат в един приказен свят с детски площадки, с причудливи космически същества и миниатюри на пързалките за възрастни като детското „Торнадо“ (KIDZ Tornado), „Про Рейсър“ (KIDZ Racer), „Туистър“ (KIDZ Twister) и „Мини река“ (KIDZ Mini River). Шеметни водни ефекти и фонтани провокират въображението на децата в “Космическата палуба на Костенурката” или в “Лагуната на лунния кратер”. Запомнящо се преживяване е изкачването по пътя за спускане от пързалките. Там откриват мистериозното устройство за телепортация, „Старгейт”.

Аквапарк „Аквамания“ е и предпочитано място за рождени дни, тийм билдинги и много други събития, които можете да прекарате с любима компания, докато се забавлявате на всички атракциони.

Виктория СИМЕОНОВА

Аквапарк АКВАМАНИЯ В Албена

По време на активния сезон, от 23 юни до 6 септември целодневният пакет за хора с височина до 120 см е 18 лв., а полудневният – 16 лв. Възрастните по това време заплащат 39 лв. за цял ден и 30 лв. за посещение след 14:00 часа. Всички деца високи до 90 см влизат безплатно в Аквапарка през целия сезон.

Срещу допълнително заплащане гостите на „Аквамания“ могат да наемат сейф – 6 лв., и хавлия – 7 лв. на ден.

През целия сезон „Аквамания“ ще работи от 10:00 до 18:00 ч. всеки ден и ще очаква своите малки и големи посетители, на които обещава незабравими летни емоции!

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国保加利
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST