Адската катастрофа с трима загинали младежи в БМВ /ОБНОВЕНА/

0
1638

Тримата младежи, загинали при тежка катастрофа тази нощ по пътя Долен – Неделино, са на 23, 24 и 27 години, съобщава “Дарик”. Те са от златоградското село Долен. Пътният инцидент става в сряда вечерта около 22:20 ч, малко преди Неделино, като загиналите са се движили с лек автомобил БМВ, което се ударило странично в микробус „Мерцедес“ . На място загиват две от момчетата, а третото в болницата в Златоград, в следствие на тежките травми, уточни началникът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов. По предварителна информация, БМВ – то се движило с несъобразена скорост, което е и причината за катастрофата. Продължава извършването на следствените действия.
https://blitz.bg/

*******

Загиналите момчета са 27-годишният Борислав Х., 26-годишният Мартин К. и 24-годишният Огнян С. Тримата са пътували в лек автомобил „БМВ”. Инцидентът е станал около 22 часа. Според очевидци, колата се е движила с висока скорост. В района на бившия военен завод, най-вероятно водачът губи контрол. „Колата се е движила на зиг-заг. Срещу нея излиза микробус, тръгнал за стока към Кърджали. Водачът набива спирачки, но „БМВ”-то се блъска странично в буса на правия участък”, разказаха за 24smolian.comжители на Неделино. При удара едно от момчетата изхвърча от прозореца на автомобила и загива на място. Екипи на Спешна помощ от Неделино и Златоград се опитват в продължение на час да реанимират водача. Въпреки усилията им обаче, нараняванията на момчето са толкова сериозни, че то губи живота си.

По-късно в болницата в Златоград издъхва и третият пътник в немското возило. Шофьорът на буса е закаран в болницата в Кърджали с леки наранявания, но е оставен под наблюдение. Той е бил придружен до лечебното заведение от кмета на Неделино Боян Кехайов. „Реакцията на екипите бе светкавична. Медиците направиха всичко възможно, но нараняванията на момчетата бяха изключително тежки”, посочи за 24rodopi.com кметът Боян Кехайов. „Много стабилни, хубави момчета. Работеха в строителството. Отивали са на дискотека в Неделино. Трагедията е неописуема”, разказаха за 24smolian.com жители на село Долен, откъдето са трите млади момчета, които загинаха при тежка катастрофа в Неделино. Община Златоград обяви ден на траур в памет на загиналите. Кметът на Златоград Мирослав Янчев изрази готовност при нужда да окаже помощ на почернените семейства.

https://blitz.bg

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST